NL EN

Perzona Standard

De Perzona Standard is een HYBRID matras met een 10 cm drukverlagende schuimlaag en extra ondersteuning in de heupzone. Beste drukverlaging met de ondersteuning van de Multispring pocketveer en 4 tubes in de heupzone.

Het beste van twee werelden.

Een goed matras is niet alleen gemaakt van de beste materialen. Het combineert ook het beste van schuimmatrassen en pocketveer matrassen in een HYBRID matras. Beste drukverlagende schuimsoorten met de ondersteuning van werelds beste pocketveren van Leggett & Platt.

Een tijk die jij en je matras verdient.

Net als de overige Perzona matrassen is de Perzona Standard matras voorzien van een unieke bi-elastische tijk die je lichaamscontouren uitstekend volgt. Ook zijn de tijken blijvend anti-bacterieel en wasbaar op 60 graden. De Perzona Thermocool technologie en de uitstekende ventilerende eigenschappen leggen een goede basis voor een aangenaam klimaat.

Nieuwste generatie gel-visco schuim

De Perzona Individual 4 is uitgerust met het nieuwe druk verlagende Triple-F Perzona gel-visco schuim. Een unieke gel-visco schuim die zorgt voor uitstekende druk verlagende en ventilerende eigenschappen.

De gel-visco technologie reguleert de temperatuur door je lichaamswarmte op te nemen en door de matras te verspreiden. Geen ouderwets traagschuim, maar ‘Fast’, ‘Fit’, en ‘Fresh’.

Zeer open visco elastisch schuim voor een optimale ventilatie.

Uniek schuim met een verkoelende gel werking.

De toplaag van jouw Perzona matras is gemaakt van Triple-F Foam. Dat klinkt behoorlijk innovatief. Maar het is vooral erg goed voor jouw nachtrust. De ‘Triple-F’ staat namelijk voor: ‘Fast’, ‘Fit’ en ‘Fresh’. Geen traag, maar snel reagerend schuim dus. Met de beste fit voor jouw lichaam en uitstekende warmte-regulerende eigenschappen.

Elk Perzona matras is voorzien van geltechnologie. De gel reguleert de temperatuur door je lichaamswarmte op te nemen en door de matras te verspreiden.

Met extra ondersteuning in de heupen

Het gepatenteerde Tube Layer System (TLS) geeft een visco laag ondersteuning. Zo beschikt de Perzona Standard matras over een Tube Layer System (TLS) van 10 cm drukverlagend schuim met 4 tubes in de heupzone. Tubes vervaardigd van extra stevig en veerkrachtig HR schuim. Resultaat is een optimale drukverlaging met een goede ondersteuning in de heupen zodat je ook eenvoudig kunt keren tijdens de nacht.

Beste pocketveren

Dat drukverlagend slapen samen kan gaan met een goede ondersteuning bewijst de Perzona Standard. Onder de 10 cm drukverlagend viscoschuim vind je het beste verenpakket van Leggett & Platt. Een 7- zone multispring pocketveer die ontwikkeld is samen met de gerenommeerde universiteiten bestaat uit veren met verschillende draaddiktes en diameters. Een pocketveer laag met een enorm aanpassingsvermogen die wel goed weet om te gaan met het verschil in postuur bij een zijligging en rugligging.

De multispring is leverbaar in de hardheden: regular en firm

Multispring

Het speciaal voor Perzona ontwikkelde verenpakket met Multispring heeft een groot aanpassingsvermogen. En vermindert daardoor onder andere de druk op je schouders.

Perzona Double Covers (meerprijs)

De Perzona Standard matrassen kunnen tegen meerprijs voorzien worden van tweepersoons tijken. Ieder zijn eigen comfort zonder vervelende naad tussen de matrassen. De Double Covers zijn leverbaar voor vlakke en verstelbare slaapsystemen.


Duo Cover

Duo Cover enkelsplit

Duo Cover dubbelsplit

Verkooppunten

Bezoek voor een persoonlijk advies en een Perzona MyScan een van de geselecteerde Perzona verkooppunten.


Duurzaam

De Perzona matrassen zijn gemaakt met ook op de toekomst. Duurzaam dus, door eerlijke arbeid en zoveel mogelijk gebruikt te maken van gerecyclede- of natuurlijke materialen.

15 jaar garantie

Door gebruik te maken van alleen de beste materialen kunnen we je 15 jaar garantie geven op de matrassen.

Gratis Check-up

Omdat je ondersteuningsbehoefte in de loop der jaren kan veranderen krijg je bij aankoop van een van de Perzona Individual matras een gratis Perzona Check-Up. Daarmee kun je op elk gewenst moment bij de erkende Perzona dealer een check laten uitvoeren of de initiële ondersteuning nog steeds bij je huidige situatie past. En indien nodig kan de ondersteuning van de matras aangepast worden op de nieuwe behoefte.

100 dagen omruilgarantie

Omdat je ondersteuningsbehoefte in de loop der jaren kan veranderen krijg je bij aankoop van een van de Perzona Individual matras een gratis Perzona Check-Up. Daarmee kun je op elk gewenst moment bij de erkende Perzona dealer een check laten uitvoeren of de initiële ondersteuning nog steeds bij je huidige situatie past. En indien nodig kan de ondersteuning van de matras aangepast worden op de nieuwe behoefte.

Perzona Individual 14

Meer informatie

Perzona Individual 10

Meer informatie

Perzona Standard

Meer informatie
Perzona Individual 14Perzona Individual 10Perzona Standard
Prijsvanaf
€ 1598,-
vanaf
€ 1298,-
vanaf
€ 1098,-
Totale matrashoogte in cm29cm27cm25cm
TechnologyHybrid technologyHybrid technologyHybrid technology
Cover7comfort zones7comfort zones7comfort zones
3D ventilation border3D ventilation border3D ventilation border
Afritsbaar en wasbaar bovenzijdeAfritsbaar en wasbaar bovenzijdeAfritsbaar en wasbaar bovenzijde
Lederen BiesLederen BiesLederen Bies
Persoonlijk matraslabel--
Triple-F visco Foam10cm10cm10cm
40mm Triple-F foam40mm Triple-F foam40mm Triple-F foam
7zone profilering7zone profilering7zone profilering
TLS LayerVisco foamVisco foamVisco foam
60mm hoog60mm hoog60mm hoog
Schouder-, Lende-, Heup-, Bovenbeen-, Onderbeen-zoneSchouder-, Lende-, Heup-, Bovenbeen-zoneHeup-zone
14Tubes10Tubes4Tubes
Support Layer1248pocket-springs624pocket-springs624pocket-springs
7comfort zones7comfort zones7comfort zones
High / Low combination--
AdaptiveAdaptiveAdaptive
MultispringMultispringMultispring
Side-to-Side pocket-springs40mm--
120mm hoog120mm hoog120mm hoog
Bottom LayerHigh Resiliant layer30mmHigh Resiliant layer30mmHigh Resiliant layer30mm
Leverbaar inBenodigde ondersteuning wordt gratis op maat gemaakt.Benodigde ondersteuning wordt gratis op maat gemaakt.Regular en Firm

perzonal stories.

Demian Demian
Demian
Demian Denise
Denise
Demian Danny
Danny
Demian Anne
Anne
Demian Klaas
Klaas
Demian Ariane
Ariane

Demian wil persoonlijk design.

Het design van Perzona sprak me direct aan. Ontworpen door Ben Hoek. Met afstandsbediening voor mijn bed. Mijn naam gegraveerd in het matras. Je ziet het, ik voel het: dit is mijn bed. Punt.

Wat zoek jij in een bed?

Denise wil kleur en lef.

Al mijn vriendinnen hebben een zwart bed, zo’n saaie boxspring. Dat wil ik dus niet. Ik houd van kleur in mijn huis en dus ook in mijn slaapkamer! Het mag best gewaagd zijn!

Wat zoek jij in een bed?

Danny wil fit blijven.

Ik vind het belangrijk om altijd in fit te zijn en sport bijna elke dag om in topvorm te blijven. Ik moet snel herstellen en daarvoor heb ik een bed nodig dat net zo perfect op mijn lichaam aansluit als de sportkleding die ik draag.

Wat zoek jij in een bed?

Anne wil kwaliteit.

Ik bekijk en vergelijk meerdere merken met elkaar, voor ik een keuze maak. Zeker wanneer het om zoiets belangrijks als je bed gaat. Ik wilde echt een matras die op mijn lichaam, mijn leven gemaakt is. Steeds meer bedden vielen af. De keuze voor Perzona was snel gemaakt.

Wat zoek jij in een bed?

Klaas wil genieten.

Ik heb jarenlang hard gewerkt en nu wil ik genieten. Ik ga wat vaker op vakantie en pas regelmatig op mijn kleinkinderen. Mijn slaapkamer is een plaats waar ik tot rust kom, en mijn bed zorgt voor ontspanning. Ik druk op de relax-knop van de afstandsbediening en mijn bed verstelt zicht direct naar de relax-stand, die ik zelf heb ingesteld. Heerlijk.

Wat zoek jij in een bed?

Ariane wil extra steun.

Ik heb een drukke baan, ben fulltime moeder en in het weekend mag ik graag uitgebreid koken voor de hele familie. Dat ging me altijd gemakkelijk af. Maar de laatste tijd merkte ik dat ik steeds meer last kreeg van mijn onderrug. Ik heb veel matrassen geprobeerd, maar kon maar geen matras vinden dat precies voor mij geschikt was. Mijn Perzona is de enige matras die me net dat beetje extra steun geeft dat ik nodig heb.

Wat zoek jij in een bed?