NL EN

Perzona Individual 14

Dat geen mens is gelijk is, is geen nieuws. Kijk alleen naar je partner? Toch slapen heel veel mensen op een matras of er geen onderscheid is.

Drukverlagend slapen zonder compromissen met de Perzona Individual 14. De drukverlagende HYBRID matras met dubbel laags pocketveer en het Tube Layer System (TLS) met 14 persoonlijk instelbare tubes. Bepaal samen met de Perzona MyScan welke van de 5 verschillende hardheden je waar nodig hebt. Drukverlagend slapen met ondersteuning die wel écht bij jou past.

Het beste van twee werelden.

Een goede matras is niet alleen gemaakt van de beste materialen. Het combineert ook het beste van schuimmatrassen en pocketveer matrassen in een HYBRID matras. Beste drukverlagende schuimsoorten met de ondersteuning van werelds beste pocketveren van Leggett & Platt.

Je tijk is persoonlijk.

Je zou kunnen zeggen dat de tijk de huid van je matras is. Maar net als de huid beschermt hij niet alleen. Hij moet ook hygiënisch zijn en zijdezacht aanvoelen. Jouw Perzona matras ligt als gegoten omdat elk element op jou is afgestemd. Dat zie je, dat voel je.

Ieder zijn eigen matras

Jouw naam gegraveerd op jouw matras. Persoonlijkheid tot in het detail met de Perzona Individual 14.

Nieuwste generatie gel-visco schuim

De Perzona Individual 14 is uitgerust met het nieuwe drukverlagende Triple-F gel-visco schuim. Een uniek gel-visco schuim die zorgt voor uitstekende drukverlagende en ventilerende eigenschapen.

De gel-visco technologie reguleert de temperatuur door je lichaamswarmte op te nemen en door de matras te verspreiden. Geen ouderwets traagschuim, maar ‘Fast’, ‘Fit’, en ‘Fresh’.

Zeer open visco elastisch schuim voor een optimale ventilatie.

Uniek schuim met een verkoelende gel werking.

De toplaag van jouw Perzona matras is gemaakt van Triple-F Foam. Dat klinkt behoorlijk innovatief. Maar het is vooral erg goed voor jouw nachtrust. De ‘Triple-F’ staat namelijk voor: ‘Fast’, ‘Fit’ en ‘Fresh’. Geen traag, maar snel reagerend schuim dus. Met de beste fit voor jouw lichaam en uitstekende warmte-regulerende eigenschappen.

Elk Perzona matras is voorzien van geltechnologie. De gel reguleert de temperatuur door je lichaamswarmte op te nemen en door de matras te verspreiden.

Uniek: Side-2-Side

Met een 7 zone pocketveerlaag die volledig doorloopt tot de rand van de matras beschikt de Perzona Individual 14 over uitstekende ventilatie en een slaapcomfort op elke centimeter van de matras.

Beleef de ondersteuning die écht bij jou past.

Het gepatenteerde Tube Layer System (TLS) combineert drukverlagend slapen met optimale ondersteuning. Zo beschikt de Perzona Individual 14 matras over een Tube Layer System van 10 cm drukverlagend schuim met 14 tubes. Samen met de Perzona MyScan meetsysteem bepaal je snel en eenvoudig welke van de 5 hardheden je waar nodig hebt.

De Perzona MyScan houdt daarbij rekening met lengte en breedte van oa uw schouders, onder- en bovenrug, heup en boven- en onderbeen. Na het meten krijg je direct het advies van de lengte van de matras en de ondersteuning die echt bij jou past.

Daarom is geen Perzona matras hetzelfde. Met 14 zones en meer dan 500.000 mogelijkheden heeft het Tube Layer Systeem (TLS) voor jou altijd de perfecte oplossing voor een goede nachtrust.

537.824 variaties

Simple as 1, 2, 3

Met de Perzona MyScan bepaal je samen met jouw slaapadviseur in drie eenvoudige stappen welke matras het beste bij jouw past.

  1. Scan je lichaam
  2. Genereer je tubes (Tube Layer System)
  3. Geniet van je matras

Doe ook de MyScan meting

Wil jij ook weten welke matras ècht bij jou past? Maak een afspraak voor een MyScan meting met een Perzona adviseur bij jou in de buurt.

Beste pocketveren

Dat drukverlagend slapen samen kan gaan met een goede ondersteuning bewijst de Perzona Individual 14. Onder de 10 cm drukverlagend visco-schuim en de Side-2-Side pocketveer vind je nog een verenpakket van Leggett & Platt. Een 7-zone hoog/laag multispring pocketveer die ontwikkeld is samen met de gerenommeerde universiteiten bestaat uit veren met verschillende draaddiktes, diameters en verschillende hoogtes. Een pocketveer laag met een extra hoog comfort en enorm aanpassingsvermogen die wel goed weet om te gaan met het verschil in postuur bij een zijligging en rugligging.

Hi-Low Support

Dankzij een slimme combinatie van hoge en lage pocketveren krijgt jouw lichaam altijd het comfort en de extra ondersteuning waar het om vraagt.

Soft touch

Jouw Perzona matras is uitgerust met Soft Touch. De tweevoudige veerkracht in elke veer geeft een zachte eerste indruk met een perfecte ondersteuning.

Multispring

Het speciaal voor Perzona ontwikkelde verenpakket met Multispring heeft een groot aanpassingsvermogen. En vermindert daardoor onder andere de druk op je schouders.

Perzona Double Covers (meerprijs)

De Perzona Individual 14 matrassen kunnen tegen meerprijs voorzien worden van tweepersoons tijken. Ieder zijn eigen comfort zonder vervelende naad tussen de matrassen. De Double Covers zijn leverbaar voor vlakke en verstelbare slaapsystemen.


Duo Cover

Duo Cover enkelsplit

Duo Cover dubbelsplit

Verkooppunten

Bezoek voor een persoonlijk advies en een Perzona MyScan een van de geselecteerde Perzona verkooppunten.


Duurzaam

De Perzona matrassen zijn gemaakt met het oog op de toekomst. Duurzaam dus, door eerlijke arbeid en zoveel mogelijk gebruik te maken van gerecyclede – of natuurlijke materialen.

15 jaar garantie

Door gebruik te maken van alleen de beste materialen is de garantie op matrassen 15 jaar.

Gratis Check-up

Omdat je ondersteuningsbehoefte in de loop der jaren kan veranderen krijg je bij aankoop van een van de Perzona Individual matras een gratis Perzona Check-Up. Daarmee kun je op elk gewenst moment bij de erkende Perzona dealer een check laten uitvoeren of de initiële ondersteuning nog steeds bij je huidige situatie past. En indien nodig kan de ondersteuning van de matras aangepast worden op de nieuwe behoefte.

100 dagen omruilgarantie

Perzona biedt voor Perzona-matrassen ‘100 dagen omruilgarantie’. Indien het matras niet aan de verwachting voldoet, kun je de matras binnen 100 dagen omruilen tegen een ander type matras. Vraag de Perzona dealer naar de voorwaarden.

Perzona Individual 14

Meer informatie

Perzona Individual 10

Meer informatie

Perzona Standard

Meer informatie
Perzona Individual 14Perzona Individual 10Perzona Standard
Prijsvanaf
€ 1598,-
vanaf
€ 1298,-
vanaf
€ 1098,-
Totale matrashoogte in cm29cm27cm25cm
TechnologyHybrid technologyHybrid technologyHybrid technology
Cover7comfort zones7comfort zones7comfort zones
3D ventilation border3D ventilation border3D ventilation border
Afritsbaar en wasbaar bovenzijdeAfritsbaar en wasbaar bovenzijdeAfritsbaar en wasbaar bovenzijde
Lederen BiesLederen BiesLederen Bies
Persoonlijk matraslabel--
Triple-F visco Foam10cm10cm10cm
40mm Triple-F foam40mm Triple-F foam40mm Triple-F foam
7zone profilering7zone profilering7zone profilering
TLS LayerVisco foamVisco foamVisco foam
60mm hoog60mm hoog60mm hoog
Schouder-, Lende-, Heup-, Bovenbeen-, Onderbeen-zoneSchouder-, Lende-, Heup-, Bovenbeen-zoneHeup-zone
14Tubes10Tubes4Tubes
Support Layer1248pocket-springs624pocket-springs624pocket-springs
7comfort zones7comfort zones7comfort zones
High / Low combination--
AdaptiveAdaptiveAdaptive
MultispringMultispringMultispring
Side-to-Side pocket-springs40mm--
120mm hoog120mm hoog120mm hoog
Bottom LayerHigh Resiliant layer30mmHigh Resiliant layer30mmHigh Resiliant layer30mm
Leverbaar inBenodigde ondersteuning wordt gratis op maat gemaakt.Benodigde ondersteuning wordt gratis op maat gemaakt.Regular en Firm

perzonal stories.

Demian Demian
Demian
Demian Denise
Denise
Demian Danny
Danny
Demian Anne
Anne
Demian Klaas
Klaas
Demian Ariane
Ariane

Demian wil persoonlijk design.

Het design van Perzona sprak me direct aan. Ontworpen door Ben Hoek. Met afstandsbediening voor mijn bed. Mijn naam gegraveerd in het matras. Je ziet het, ik voel het: dit is mijn bed. Punt.

Wat zoek jij in een bed?

Denise wil kleur en lef.

Al mijn vriendinnen hebben een zwart bed, zo’n saaie boxspring. Dat wil ik dus niet. Ik houd van kleur in mijn huis en dus ook in mijn slaapkamer! Het mag best gewaagd zijn!

Wat zoek jij in een bed?

Danny wil fit blijven.

Ik vind het belangrijk om altijd in fit te zijn en sport bijna elke dag om in topvorm te blijven. Ik moet snel herstellen en daarvoor heb ik een bed nodig dat net zo perfect op mijn lichaam aansluit als de sportkleding die ik draag.

Wat zoek jij in een bed?

Anne wil kwaliteit.

Ik bekijk en vergelijk meerdere merken met elkaar, voor ik een keuze maak. Zeker wanneer het om zoiets belangrijks als je bed gaat. Ik wilde echt een matras die op mijn lichaam, mijn leven gemaakt is. Steeds meer bedden vielen af. De keuze voor Perzona was snel gemaakt.

Wat zoek jij in een bed?

Klaas wil genieten.

Ik heb jarenlang hard gewerkt en nu wil ik genieten. Ik ga wat vaker op vakantie en pas regelmatig op mijn kleinkinderen. Mijn slaapkamer is een plaats waar ik tot rust kom, en mijn bed zorgt voor ontspanning. Ik druk op de relax-knop van de afstandsbediening en mijn bed verstelt zicht direct naar de relax-stand, die ik zelf heb ingesteld. Heerlijk.

Wat zoek jij in een bed?

Ariane wil extra steun.

Ik heb een drukke baan, ben fulltime moeder en in het weekend mag ik graag uitgebreid koken voor de hele familie. Dat ging me altijd gemakkelijk af. Maar de laatste tijd merkte ik dat ik steeds meer last kreeg van mijn onderrug. Ik heb veel matrassen geprobeerd, maar kon maar geen matras vinden dat precies voor mij geschikt was. Mijn Perzona is de enige matras die me net dat beetje extra steun geeft dat ik nodig heb.

Wat zoek jij in een bed?